Over Yvonne

Over Yvonne

Yvonne Mol

Yvonne Mol is auteur en spreker. Met haar Langzamer Leven serie heeft zij al duizenden mensen weten te inspireren.

Wacht maar niet op mij, ik haal jullie later wel in is haar eerste non-fictie boek. Het boek verhaalt over haar persoonlijke zoektocht naar meer ontspanning en betekenis. In het boek laat Yvonne zien dat het kan: minder doen, anders denken én meer bereiken!

Inmiddels is Yvonne een veelgevraagd spreker. Regelmatig is ze te vinden in bibliotheken, bedrijven, organisaties en scholen, waar ze de toehoorders weet te boeien met aanstekelijke tips en herkenbare anekdotes.
Klik hier voor meer informatie over de lezingen

Later dit jaar verschijnt haar boek op de internationale markt, onder de titel Slowing Down in a world that is continually gathering speed.

Momenteel schrijft Yvonne aan een nieuw boek in de Langzamer Leven serie, getiteld: Een goed gevoel is het beste resultaat. Hierin staat de weg van de minste weerstand centraal. Publicatie wordt verwacht in 2022. Lezingen over dit onderwerp kunt u nu al aanvragen. Klik hier voor meer informatie over de lezingen

Daarnaast werkt Yvonne hartstochtelijk aan een trilogie voor jongvolwassenen, genaamd De kinderen van Boverick. Het eerste deel, getiteld Het begin van alles, wordt verwacht in het voorjaar van 2023.

meer lezen over Yvonne…