Over Yvonne

Over Yvonne

Yvonne Mol

Yvonne Mol is auteur en professioneel spreker. Met haar Langzamer Leven serie heeft zij al duizenden mensen weten te inspireren. Als gecertificeerd vitaliteitscoach is ze gespecialiseerd in persoonlijke groei en mentaal welbevinden. Ze richt zich op een positieve mentale houding en het bewust langzamer leven.

Haar belangrijkste boodschap is: weet wat je wilt en doe iets met wat je weet.

Zelf zorgt ze er bewust voor dat ze de meeste tijd en aandacht besteedt aan haar prioriteiten.

Wacht maar niet op mij, ik haal jullie later wel in verhaalt over haar persoonlijke zoektocht naar meer ontspanning en betekenis. In het boek laat Yvonne zien dat het kan: minder doen, anders denken én meer bereiken!

Yvonne is een veelgevraagd spreker. Regelmatig is ze te vinden in bibliotheken, bedrijven, organisaties en scholen, waar ze de toehoorders weet te boeien met aanstekelijke tips en herkenbare anekdotes. Klik hier voor meer informatie over de lezingen

Inmiddels is haar Langzamer Leven serie ook beschikbaar voor de internationale markt. Haar belangrijkste werk tot dusver is gebundeld in het boek Slowing Down in a world that is continually gathering speed.

Momenteel schrijft Yvonne aan een nieuw boek in de Langzamer Leven serie, getiteld: Een goed gevoel is het beste resultaat. Hierin staat de weg van de minste weerstand centraal. Publicatie wordt verwacht in het najaar van 2024. Lezingen over dit onderwerp kunt u nu al aanvragen. Klik hier voor meer informatie over de lezingen

Daarnaast werkt Yvonne hartstochtelijk aan een trilogie voor jongvolwassenen, genaamd De kinderen van Boverick. Het eerste deel, getiteld Het begin van alles, wordt verwacht in het voorjaar van 2025.

meer lezen over Yvonne…