Lezingen

Lezingen

Yvonne Mol is, naast auteur, een veelgevraagd spreker. Regelmatig is ze te vinden in bibliotheken, bedrijven, organisaties en scholen, waar ze de toehoorders weet te boeien met aanstekelijke tips en herkenbare anekdotes.

Yvonne kan geboekt worden voor de volgende lezingen:

Lezing #1:

Langzamer leven in een snelle wereld

Tijdens deze lezing ontdek je wat de kortste route is naar rust en betekenis.
Ben je op zoek naar een leven weg van hectiek en stress? Wil je meer ruimte voor ontspanning, vrijheid én groei? Dan is deze lezing iets voor jou!
Lees verder…


Lezing #2:

Een goed gevoel is het beste resultaat

Aan de hand van drie duidelijke stappen word je tijdens deze lezing geleid richting een goed gevoel. Met deze methode wordt het makkelijker om je fijn te voelen, wat je omstandigheden ook zijn.
Lees verder…


Lezing #3:

Workshop voor scholieren

Deze workshop is speciaal bedoeld voor scholieren. Yvonne neemt je mee op reis richting jouw eigen, unieke levenspad. Zodat je na afloop beter weet wat jij nou eigenlijk zélf wilt.
Lees verder…


Lezing #4:

Workshop voor werkzoekenden

Deze interactieve lezing is speciaal bedoeld voor werkzoekenden. Van welk werk word jij blij en gelukkig? Vind je het lastig om te kiezen? Wil je ontdekken wat echt bij je past? Dan is deze workshop iets voor jou.
Lees verder…


Lezing #5:

Workshop voor studenten

Deze workshop is vooral interessant voor studenten die twijfelen aan hun studiekeuze, op het punt staan belangrijke studiekeuzes te maken of zich voorbereiden op de arbeidsmarkt.
Lees verder…