meer over Yvonne…

meer over Yvonne…

Yvonne is geboren in 1975 en groeide op in Noord-Brabant, Nederland.
Als 17-jarig meisje ontdekte ze haar voorliefde voor het schrijven van verhalen. In pauzes en tussenuren ontsnapte ze doorgaans aan de hectiek van de middelbare school om in alle rust te kunnen schrijven aan de verhalen die in haar zaten.

Toch duurde het nog een hele tijd voordat ze haar hart durfde te volgen en voordat ze definitief koos voor het schrijverschap. Aanvankelijk kwam ze, vers van de universiteit, als jurist terecht op een accountantskantoor waar ze werkte als belastingadviseur. De wereld lag aan haar voeten, alles zat mee en haar toekomst zat gebeiteld. Er was alleen één probleem: ze was doodongelukkig.

Want binnenin haar zat altijd dat verlangen om te schrijven. Pas nadat ze besloot om stap voor stap haar leven te vertragen, kwam er ruimte in haar dagen en in haar hoofd om alsnog de schrijver te worden die ze diep vanbinnen altijd al was geweest.

Momenteel woont ze met haar man en twee zoons in het Brabantse Gilze en Rijen. Ze vult haar dagen nu met de dingen die ze het allerliefste doet én is succesvoller dan tijdens het zwoegen van voorheen. Doordat ze langzamer is gaan leven, heeft ze geleerd om:

  • minder te doen
  • anders te denken
  • en méér te bereiken

En dat is precies wat ze ook aan anderen wil meegeven door middel van haar boeken en haar lezingen.